Beste Accu Asus a32-f82 Laptop Professioneel

De Accu Asus a41-x550a treden een fijne lijn tussen showmanship en nuttige functionaliteit. De mooie styling en head-turning details zou slechts een fineer, als Asus had niet een zeer indrukwekkende display te monteren in dit beest.

Voor de serieuze PC gamer, een gewone monitor gewoon niet knippen. De hoge frame rates die de moderne gpu’s kunnen genereren hebben de neiging om het scherm scheuren veroorzaken op standaard Refresh rates, invloed op de vloeibaarheid van snelle actie.

De ASUS ROG STRIX XG27VQ is een potentieel antwoord op dat probleem, die tot 144Hz en variabele refresh rate door middel van vrijsync. Als je speelt veel pc-games, hebben een AMD videokaart en wat geld branden van een gat in je zak, de nieuwe ASUS ROG STRIX XG27VQ misschien wel voor jou.

De Britse RRP prijs voor de Accu Asus A41-X550E is £399 ($349). Helaas, het vinden van het op die prijs kan een uitdaging te wijten aan de vraag. Betalen meer dan £400 voor een lijkt een hoge prijs, voor een scherm dat alleen toont een maximum van 1080p resolutie.

De papieren specs zijn dat dit een 27 inch 1800r gebogen paneel met een natuurlijke resolutie van 1920×1080 en een refresh rate van 144Hz. Het maakt gebruik van VA-technologie, het nieuwste type dat IPS kleurkwaliteit en TN Refresh snelheden geeft. En, ASUS maakte het ook een AMD-Sync staat monitor, waardoor een geschikte AMD videokaart om de synchronisatie te definiëren binnen de reikwijdte van 48-144Hz.

En, voor wanneer de actie wordt woedend Accu Asus a32-n61 ook bevoegd dit scherm met een extreme low Motion Blur vermogen dat is op dit moment is uniek voor deze weergave in de ASUS bereik. En, een handtekening kenmerk van rog onderdelen, Asus ook spatten sommige Aura RGB-verlichting rond dat is nieuwsgierig meestal uit het oog van de persoon die voor betaald.

Met een gewicht van in de buurt van 7kg, de XG27VQ nodig een substantiële steun, en de metalen statief dat Accu Asus a32-f82 gebouwd voor het zeker stout genoeg voor de baan.

Onze enige reserves over het zijn de hoeveelheid bureauruimte het bezet, zijnd één of andere 30cm diep en 46 cm breed. Dat draagt bij tot een goede stabiliteit, maar Asus niet exploiteren om iets meer dan een verticale, Pivot en kantelen beweging aan te bieden. Wat de reden dat ze niet onder het draaien, op een gebogen scherm portret modus ziet er vreemd.

Voor degenen die willen zien hoe vreemd, de steun is afneembaar, en het paneel kan worden VESA gemonteerd op een arm of de muur.

Accu Asus k53sv Afnemend die optie en het houden van de stand, de beloning is een korte kabel management pad en, vreemd genoeg, een neerwaartse projecteren ‘ bat-signaal ‘ van soorten.

Inbegrepen in de doos zijn twee vooraf ontworpen overlays die u hechten aan de onderkant van de steun, zowel variaties op de rog logo. En, ze bevatten ook een duidelijk stukje acryl voor u om een aangepaste ontwerp te maken, voor degenen die zo geneigd zijn.

Er zijn zeven modi, waaronder; Scenery, Racing, Cinema, RTS/RPG, fps, sRGB, MOBA en user mode. Accu Asus x93sv Deze modi kunnen tweaken het scherminstellingen op subtiele manieren. De fps-modus onthult meer schaduw detail, en MOBA mode maakt elke HUD elementen helderder. Welke soorten games je wilt, een van hen moet worden aangewezen. En als er geen zijn, u toegang tot de gebruiker mode om een aangepaste mode een.

Het voorbehoud met deze functies is dat de meeste mensen hebben een Fire-and-Forget mentaliteit om de configuratie weer te geven, en Asus heeft overwogen dat dilemma.

Hun oplossing is de ASUS DisplayWidget, een PC-applicatie die ook werkt met deze monitor en hun MG24UQ, MG28UQ en MG248Q modellen.

Accu voor ASUS A32-K55

Het stelt de gebruiker in staat om te bepalen welke modus je wilt zien met specifieke toepassingen, en hebben het systeem automatisch veranderen als je brand een spelletje of Photoshop, bijvoorbeeld.

Dit app is zeker de moeite waard downloaden en installeren van ASUS al was het maar om automatisch verminderen van de blauwe lichtniveaus als je in de Desktop-modus.

Gebogen displays zijn een persoonlijke voorkeur. De 1800r kromme op dit men is eerder streng, en voor het om als vlak worden waargenomen, moet de kijker minstens 5ft weg zijn. Zittend dat ver terug lijkt te ondermijnen het kopen van een 27in scherm, logisch. Zit dichterbij wel, en het is een beetje als het hebben van je bent een persoonlijke IMAX cinema.

Er zijn marginaal goedkoper 144Hz staat schermen dan deze, maar ze zullen niet dezelfde visuele impact als deze zal creëren op uw bureau. Toegegeven sommige van de meer glinsterende functies zijn niet goed overwogen, maar je ze deactiveren als ze irriteren.

Er is een prijs implicatie voor het hebben van dergelijke mooie zoek hardware, maar de ASUS ROG STRIX XG27VQ levert op tal van andere technische niveaus, enigszins demping dat de financiële klap.

http://nouw.com/accukopen/accu-asus-a32-n61-kopen-lage-prijs-31959097

https://www.stickytickets.com.au/61048/accu_asus_a41x550a.aspx

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *